Specialisten zeggen dat een persoon niet verplicht is om constant seks te willen. En u hoeft niet op zoek te gaan naar de reden voor uzelf of documenten voor de echtscheiding voorbereiden. Seksuele aantrekkingskracht kan veranderen, vooral als u vele jaren samen bent. Maar in het geval dat het niet bij u past, is het de moeite waard om de reden en samen om eraan te werken.

een. Hij is geïnteresseerd in iets anders

Als hij veel werkt, wil hij misschien geen seks zijn bij het terugkeren van huis. Beter om extra half uur te slapen! kamagra pillen kopen Bovendien is de mens in een lange relatie niet alleen geïnteresseerd in seks, en ook dezelfde baan of een nieuwe hobby. Welnu, dan komt alles terug op cirkels.

Oplossing: plan een seks van tevoren, bijvoorbeeld, op de avond van zaterdag, wanneer kinderen slapen, en morgenweekends.

2. Hij heeft iets met de gezondheid

Misschien hebben mannen erectiele disfunctie of prostaatkanker, en het beïnvloedt het seksleven. Maar seks is niet beperkt tot penetratie, er zijn veel verschillende intieme dingen eronder. En als de partner een onaangename diagnose kreeg, zullen we morele steun hebben en uw gevoelens tonen.

Oplossing: zoek naar nieuwe manieren om samen te zijn, afhankelijk van wat er is gebeurd.

3. Relaties waren platonisch

In de loop van de jaren wordt alles bekend en begrijpelijk. Seks verdwijnt soms vanwege de cyclus van werknemers en binnenlandse zaken, en de relaties zullen zich ontwikkelen tot vriendelijk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *